HOŞGELDİNİZ

HOŞGELDİNİZ

18 Şubat 2010 Perşembe

Fırında Kaşarlı Sebzeler

Öncelikle içine koyacağımız sebzeleri yıkıyoruz(Ben içine brokoli, havuç ve karnıbahar koydum), sebzeleri haşladıktan sonra borcama koyuyoruz, beşamel sos hazırlıyoruz ve sosu sebzelerin üstüne döküyoruz. En üste rendelenmiş kaşar koyarak fırına atıyoruz(200 derece)

Beşamel sos:
2 kaşık tereyağ
2 kaşık un
2 su bardağı süt

Tereyağı eritip unu koyuyoruz, kavurduktan sonra soğuk sütü ilave edip çırpma teliyle karıştırıyoruz. Boza kıvamına gelince soğutmadan sebzelerin üstüne döküyoruz. Afiyet olsun...

0 yorum:

Yorum Gönder